STAR linie

09:00
Beseda s Davidem Weberem – replay (1 h)
Radek "Flash" Bělina
10:00
Choreografie světelných mečů (1 h)
Tess
11:00
Lower decks (1 h)
Jiří "Dark" Jaňák
12:00
Star Trek: Temný směr (1 h)
Victoria Walderon
13:00
Stargate a vojenská taktika reálných Tau'ri (1 h)
Vilém Šváb Janeček
14:00
Neobvyklé formy cest čase ve Star Treku (1 h)
Jakub Marek
15:00
Czech Garrison 501st Legion (1 h)
16:00
3D tisk – jak začít a čím tisknout (1 h)
Bartoloměj "Bárt" Chalupníček
17:00
Oběžná dráha aneb punk ve Star Treku (1 h)
Vixlaivant a FSFilm
18:00
Výstroj a výzbroj nejen SG-1 (1 h)
Tar-ara Istandil
19:00
Ztracené scénáře Hvězdných válek (1 h)
Tess
20:00
Virální videa ve Star Treku (1 h)
Kateřina "Lina" Jaňáková
21:00
SGU - Vesmírné sociální drama (1 h)
Bílá Vrána
22:00
Slavnostní ceremonie 39. eskadry (1 h)
39. eskadra
23:00
Večer písní Klingonských (2 h)
Grit Du Alatriste